Kapsejlads

Om du har båd eller ej, har du mulighed for at sejle kapsejlads i Strib Bådeklub. Kapsejlads er en god og sjov måde at blive bedre til at sejle på. Om tirsdagen sejler vi i et par timer. Hvis du er frisk og har lyst, kan du deltage.

Hvis du har båd, er kapsejlads en rigtig god måde at lære både at kende på.  Hvis du ikke har sejlet kapsejlads før, skal vi nok hjælpe dig i gang.

Klubbens nyindkøbte L 23 sejlbåde udlånes til alle klubbens medlemmer med duelighedsbevis, dog mod et mindre admini-strationsgebyr til kapsejlads i lokalområdet, samt sejladsen Fyn Rundt.

Kapsejlads tirsdag

I samarbejde med  Fredericia Sejlklub har Strib Bådeklub kapsejlads tirsdag aften i perioden fra 1 maj til 30 september. Deltagelse er mulig, både med og uden målerbrev til båden. Yderligere informationer om baner, tilmelding, resultater etc. her.

Deltagere fra Strib mødes på havnen  mellem klokken 17:30 og 17:45. Alle som ikke selv har båd fordeles på de deltagende både.

Hvis du ikke selv har båd kan du sejle i en af klubbens L 23 ere, bådene er dog reserveret til “Tøsesejlerne” denne aften. For at kunne deltage være ombord i en af klubbens både skal du betale kr. 200,00. Hvis eller når du får titlen “fartøjsfører” kan du låne en båd til weekend- og feriesejlads herefter.  Betal HER !

Efter hver sejlads, mødes vi i eller ved vores klubhus til kaffe/brød og måske lidt mopning.

Alle, der har lyst til at sejle kapsejlads eller blot en tur på vandet, er velkommen – Du behøver ikke at være medlem af Strib Bådeklub. Kom ned på havnen en tirsdag aften! Du er også velkommen til at ringe til Frank Nielsen eller Per Stub Olsen. De sejler begge kapsejlads og vil gerne fortælle mere.Efter kapsejlads i Strib

Kapsejlads tovholder
Frank Nielsen   | telefon 22352188  | frank@stribbaadeklub.dk

2starKapsejladsregler

En god side, hvor du kan checke din viden om kapsejladsreglerne. God fornøjelse!  Se siden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *