Formandens beretning på generalforsamlingen 2013

IMG_0551-SB stander

Velkommen til Strib Baadeklubs generalforsamling.

Pinseturen gik i år til Snaptun, hvor vi havde lånt et lækkert klubhus og bestilt et fint vejr.

I efteråret havde vi først en efterårstur til Årø, hvor vi oplevede en initiativrig kioskejer. Derefter gik turen til Årøsund Sejlklubs klubhus, her var det egentlig arrangement.

09.09.deltog vi i naturens dag, det gør vi nok ikke igen.

30.09. havde vi fælles sejlads med et meget stort deltager antal.

I løbet af efteråret havde vi i samarbejde med roklub og havn arrangeret forskellige kurser om sikkerhed. Det ene var magert besøgt, det næste måtte vi aflyse og det sidste var fuldtegnet.

I december havde vi julearrangement, som var velbesøgt.

Vi har i det forgangne år brugt mange resurser på at forhandle med havnen og roklubben. Det har resulteret i en god aftale med havnen.

Vi har forhandlet om at lægge havn og klub sammen, men har indset, at tiden ikke er helt moden.

Vi har indset, at ungdsomsafdelingen ikke rigtigt kan lykkes, det er for omkostningstungt for en lille klub som vores at løfte den opgave, og vi skal nok overveje at sælge vort grej, inden det forfalder.

Vi har en meget aktiv bridgeafdeling, og vi ville gerne se flere fritidsaktiviteter her i huset, så har I et forslag, så kom med det.

I løbet af foråret vil der blive små frokostarrangementer, første gang til standerhejsning som i år starter allerede kl. 11.

Vi har hørt om begejstrede beretninger fra svundne dages store fester, men lad os erkende, at vi selv er kørt ned i lavere gear, og lad os more os derfra.

Vi er meget modtagelig for gode forslag.

Vi har ikke andet sjov, end det vi selv laver.

Husk livet er ikke en generalprøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *